Persondatapolitik hos Simplifiers IVS

  1. Simplifiers IVS - persondatapolitik
    Denne persondatapolitik beskriver, hvordan simplifiers.dk, CVR: 39135892, Dybendalsvej 26, 2720 Vanløse, Danmark, behandler dine personoplysninger, og hvilke rettigheder du har i forbindelse hermed. Du kan i forbindelse med indsamling, behandling og opbevaring mv. af dine oplysninger til brug for fremsendelse af markedsføringstiltag vælge, hvilke oplysninger du afgiver til Simplifiers, og hvordan disse anvendes.
  2. Indsamlingen af oplysninger om dig
    Simplifiers kan indsamle oplysninger om dig på forskellige måder, herunder ved at:- Du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller øvrig markedsføring, herunder ved deltagelse i konkrete konkurrencer eller kampagner
    - I forbindelse hermed kan vi blandt andet indsamle følgende personoplysninger:
    - Navn, identifikations- og kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer, e-mail adresse, fødselsdato)
    - Betalingsoplysninger i forbindelse med dit køb
    - Din købshistorik og dine præferencer
    - Dine henvendelser, svar på spørgsmål og anden kommunikation med Simplifiers.
  3. Formålene med behandlingen af dine personoplysninger
    Simplifiers behandler dine personoplysninger til konkrete og begrænsede forretningsmæssige formål i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler om databeskyttelse. Dine oplysninger kan blive behandlet til følgende formål:
    - Levering af ydelser til dig
    - For at kunne yde en bedre service
    - Rådgivning om dit brug af produkter inden for Simplifiers produkt kategorier.
    - Forbedring af Simplifiers produkter og ydelser
    - I forbindelse med interne forretningsgange, herunder bekræftelse af identitet og forebyggelse af bedrageri
    - Markedsføring, herunder fremsendelse af nyhedsbreve og
    - Øvrig kommunikation med dig.
  4. Retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger
    Dine personoplysninger kan blandt andet behandles:
    - For at opfylde en aftale med dig
    - For at overholde en retlig forpligtelse
    - Til udførelse af en opgave i samfundets interesse
    - På baggrund af dit forudgående og udtrykkelige samtykke, hvilket ofte vil være for brugen af dine oplysninger til markedsføring
    - For at forfølge legitime interesser, medmindre dine interesser i beskyttelse af personoplysninger går forud for Simplifiers interesser.
    - Sådanne legitime interesser kunne f.eks. være forbedring af vores service, produkter eller ydelser, statistik og analyse eller besvarelse af dine henvendelser.
  5. Modtagere af dine personoplysninger
    Visse modtagere kan behandle personoplysningerne på vegne af Simplifiers og må derfor alene handle efter dokumenteret instruks fra Simplifiers. Disse tredjeparter må ikke bruge dine personoplysninger til egne formål.I det omfang Simplifiers videregiver dine oplysninger til tredjeparter, som kan bruge oplysningerne til egne formål, vil dette alene finde sted i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler for databeskyttelse og, hvis det er påkrævet, med forudgående samtykke fra dig.

    Dine personoplysninger kan videregives til følgende modtagere:
    - Koncernrelaterede selskaber
    - Samarbejdspartnere, herunder selskaber, der inddriver Simpifiers tilgodehavender

  6. Overførsel af dine oplysninger til lande uden for Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde (EØS)
    Dine oplysninger vil i visse tilfælde blive overført til koncernrelaterede selskaber, samarbejdspartnere eller leverandører, som er etableret uden for EØS, herunder for eksempel Grønland eller USA. Simplifiers sikrer, at sådanne overførsler alene sker i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning. Det vil sige, at vi sikrer, at der er etableret et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau hos modtageren af oplysningerne, eksempelvis ved brug af EU Kommissionens standardkontrakter.Henvendelser om de relevante aftaler i forbindelse hermed kan rettes til Simplifiers databeskyttelsesrådgiver (DPO), hvis kontaktoplysninger du kan se nedenfor under pkt. 10
  7. Tidsrum for opbevaring af dine oplysninger
    Simplifiers vil alene opbevare dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde formålene med behandlingen af dine personoplysninger. Visse oplysninger skal desuden opbevares i overensstemmelse med de gældende regler for opbevaring af bogføringsmateriale.
  8. Behandling af dine oplysninger til brug for markedsføring
    Hvis du har givet samtykke til at modtage markedsføringsmateriale fra Simplifiers behandler vi dit navn og dine kontaktoplysninger til dette formål.Vores målrettede markedsføringstiltag kan være baseret på din købshistorik og dine præferencer, dine adfærdsdata, som er indsamlet via cookies på vores Website. For at sikre, at vores markedsføringstiltag og anden kommunikation med dig er relevant for dig, kan der i den forbindelse ske profilering af dine personoplysninger.
  9. Dine Rettigheder
    Simplifiers har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger og at sikre dine rettigheder.Du har ret til at anmode Simplifiers om at få indsigt i dine personoplysninger samt berigtige, slette eller begrænse brugen af oplysningerne. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger. Hvis en sådan indsigelse er berettiget, må oplysningerne ikke længere behandles til de konkrete formål.
    Under særlige omstændigheder har du endvidere en ret til dataportabilitet. Det betyder, at du kan anmode om at få de oplysninger, du selv har givet til Simplifiers, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Hvis det er teknisk muligt, kan du også anmode om at få oplysningerne transmitteret til en tredjepart.
    Behandler Simplifiers dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, herunder samtykke til direkte markedsføring, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette berører dog ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på dit samtykke, før du har tilbagekaldt det.
    Hvis du vil klage over behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at rette henvendelse til vores databeskyttelsesrådgiver (DPO), hvis kontaktoplysninger du finder nedenfor under pkt. Hvis det konkrete forhold, du klager over, ikke bliver løst af Simplifiers, og du ønsker at gå videre med sagen, kan du klage til:

    Datatilsynet
    Borgergade 28, 5
    1300 København K
    E-mail: dt@datatilsynet.dk
    www.datatilsynet.dk

  10. Databeskyttelsesrådgiver (DPO)
    Simplifiers har udpeget en databeskyttelsesrådgiver (DPO), som du kan kontakte angående alle spørgsmål om Simplifiers behandling af dine personoplysninger og udøvelsen af dine rettigheder. Kontaktoplysningerne følger nedenfor.Tel.: +45 27121694
    E-mail: nicholas@simplifiers.dk
  11. Ændringer til denne persondatapolitik
    Denne persondatapolitik vil blive opdateret løbende. Hvis der er tale om væsentlige ændringer, vil du blive udtrykkeligt informeret herom på simplifiers.dk og i visse tilfælde vil Simplifiers bede dig om at acceptere ændringerne 4 uger før, de træder i kraft.
    1. Anvendelse af Cookies
      simplifiers.dk bruger cookies for at gøre det nemmere, hurtigere og sjovere for dig, at handle på simplifiers.dk. Vi benytter 1. parts og 3. parts cookies til
      • At optimere brugerens oplevelse af sitet,
      • At optimere design på en hjemmeside,
      • At udvikle webstatistik, og til
      • At målrette markedsføring til brugere.
      Disse oplysninger deles med tredje mand. Cookies bruges også til at analysere, hvordan vores kunder bruger webshoppen og til at målrette markedsføringen af vores produkter og services. Nedenfor kan du se, hvad vi bruger af cookies og hvordan du sletter dem.1. Hvilke cookies bruger simplifiers.dk?
      Vi placerer både 1. & 3. parts cookies, når du bruger simplifiers.dk. Nogle cookies er tilknyttet til personoplysninger. Hvis du vil læse mere om vores persondatapolitik, kan du finde den her. Det er vigtigt at understrege, at vi kun kan se de cookies vi selv placerer. Vi kan derfor ikke se informationer fra andres cookies. Ligesom at andre ikke kan se informationer fra vores cookies.
      • 1. parts cookies er nødvendigt for atwebsitet fungerer.
      • 3. parts cookies brugestil analyser ogmarkedsføring. Så vi blandt andet kan se, hvor mange der besøger simplifiers.dk, men også så vi kan sikre, at vi altid, kan vise relevante produkter til dig.

      Hvad bruges de forskellige ting til?
      DoubleClick: Bruges til at vise relevante produkter i vores markedsføring
      Facebook Connect: Så du kan logge ind på vores side med din Facebook profil
      Google Analytics: Bruger vi til at få statistik fra vores hjemmeside, så vi kan forbedre din brugeroplevelse
      Google Tag Manager: Bruges til at kunne se, når du kommer til simplifiers.dk gennem vores markedsføring

      2. Hvad er en cookie?
      En cookie er en smart, elektronisk huskekage i din computer, der kan huske, hvad du har skrevet og klikket på inde på det enkelte site.Cookies gør det nemt, enkelt og hurtigtfor vores kunder, at handle hos os ved at analysere den måde, du navigerer rundt på hjemmesiden. Der findes grundlæggende to typer cookies, "midlertidige" og "permanente". De midlertidige cookies er knyttet til det aktuelle besøg på simplifiers.dk og slettes automatisk, når du lukker din webbrowser. De permanente cookies vil derimod blive lagret på dit udstyr (computer, tablet osv). Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode (indstilles i din browser), men vil blive fornyet hver gang du besøger simplifiers.dk.

      3. Slet cookies
      Der er inten grund til at være nervøs, Cookies er ikke farlige. Du kan altid slette dine cookies igen; i eksempelvis Internet Explorer skal du blot vælge ’funktioner’ i menuen, derefter ’internetindstillinger’ og til sidst ’slet cookies’. Og så er alt slettet igen.

      4. Spørgsmål
      Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

      Få adgang til dine data.

      Du kan altid få adgang til de data som Simplifiers opbevarer på dig. Klik her så sender vi dem på din mail snarest.

      Konkurrence Maj/Juni 2018

      1. Kontakt og forældelse
      Er du en af de heldige vindere, får du direkte besked via den email-adresse, du får dit nyhedsbrev på. Herefter har du 14 dage til at svare vores email og oplyse din fysiske adresse. Svarer du ikke inden tidsfristen, kan du desværre risikere, at vi trækker en ny vinder, og at du altså ikke får din præmie.

      2. Offentliggørelse af vindere
      Vi offentliggør vinderne af konkurrencerne på vores hjemmeside simplifiers.dk og via af vores sociale medier den 10 juni 2018.

      3. Forsendelse af præmier

      Vi afsender præmierne hurtigst muligt efter afslutning af konkurrencen. Vi ved jo , at du glæder dig til at modtage din præmie!:)

      4. Ombytning
      Præmier fra simplifiers.dk kan desværre ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre varer.

      5. Reklamationer
      Almindelig reklamationsret gælder.

      6. Præmieafgifter
      simplifiers.dk afholder lovpligtige præmieafgifter til staten for præmier af værdi over kr. 200,- inkl. moms.

      7. Ændring af konkurrencevilkår
      simplifiers.dk forbeholder os altid retten til at indstille, ændre eller udsætte konkurrencen (inklusiv alle præmier).

      8. Trækning af vindere
      Vi trækker lod om de 50 AIRMATE Mobil ved at lave en tilfældig udvalgt stikprøve  af alle dem der har skrevet sig op til vores nyhedsbrev inden 10 Juni 2018.

 

Kontaktoplysninger

Virksomhedens kaldenavn: Simplifiers
Selskabsform: IVS
CVR-nummer: 39135892
Etableringsår: 2017
Adresse: Dybendalsvej 26, 2730 Vanløse, Danmark
Telefonnummer:
Telefonen har åben: Man-Tors: 9 - 16, Fre: 9 - 12.
Email support: kontakt@simplifiers.dk
Officiel web-adresse: www.simplifiers.dk