Om Simplifiers

Hos Simplifiers er det vores vision at lave produkter, som giver forbrugeren en bedre brugsoplevelse uanset om det er med skabelsen af et nyt produkt eller en revidering af et allerede eksisterende produkt/løsning på markedet. Både som personer og virksomhed har vi fokus på miljø og cirkulær økonomi, derfor er ledestjernen for udvikling af vores produkter også simplicitet.

Målet med vores første produkt var at skabe et produkt der øger brugeroplevelsen hos de flyrejsende når de anvender deres smartphones til underholdning på flyveturen. I forbindelse med produktudviklingen blev markedet for mobiltelefon holdere scannet for inspiration. En af de oplevelser vi stod tilbage med var at andre mobilholdere fx. til bil oftest var lavet af 4-6 forskellige materialer og konstrueret ret kompliceret med tandhjul og fjedre. En kompleksitet der oftest førte til at hvis en lille del gik i stykker så blev produktet ubrugeligt og medførte en negativ brugeroplevelse. Samtidig var kompleksiteten for os uholdbar da der var tale om et produkter der grundet de mange forskellige materialer kun i ringe grad ville kunne / eller var krævende at genanvende. Konklusionen var derfor at det måtte vi kunne løse mere enkelt. Det blev samtidig også klart for os at “enkelt” skulle være vores ledestjerne i udviklingen. Enkelt for forbrugeren at anvende, enkelt at have med, enkelt i sit udtryk og ikke kun være et produkt kun for entusiaster og sidst men ikke mindst så enkelt i sit materialevalg at det nemt kunne indgå i en cirkulær ressourceøkonomi.

79 forskellige versioner og en masse testflyvninger senere endte vi op med slutproduktet, smartphone holderen AIRMATE Mobile, hvor det har lykkedes os at reducere antallet af forskellige materialer ned til 2, har valgt at holde produktionen lokalt i DK. Produktet ramte markedet august 2018 og er blevet taget rigtig godt imod af både af private og virksomheder og vi er stolte af at der lige nu er +10.000 AIRMATE Mobile der flyver rundt i luftrummet worldwide.

AIRMATE Mobile ECO
Siden lanceringen har vi arbejdet på at kunne lancere en endnu mere miljøvenlig variant af AIRMATE Mobile og målsætningen om at skabe et 100% bæredygtigt produkt. I dag har vi taget et stort spring i den retning og vi kan i dag med stolthed præsentere varianten “AIRMATE Mobile ECO”, produceret i 100% genbrugsplast men med samme kvalitet og funktionalitet. Produktet fås i farven mørkegrå og er tilgængelig for både private og virksomheder.