AIRMATE Tablet er din nye rejsegadget til rejsetasken


Designet til alle os der gerne vil underholdes på vores device on the go. Klik let AIRMATE Tablet på låsen til klapbordet for dig, læn dig tilbage i stolen og slap af i kroppen mens du nyder din ynglings serie / film eller spiller på din Nintendo Switch.

AIRMATE Tablet er din nye rejsegadget til din tablet eller ipad på flyveturen

Designet til fleksibelt brug

Med AIRMATE Tablet har vi skabt et produkt der med sine tre monterings-muligheder sikrer en høj brugeroplevelse og som samtidig åbner op for en bred vifte af anvendelsesmuligheder på rejsen som hjemme. Fælles for mulighederne er at du som bruger kan slappe af i kroppen mens du ser film og serier på din tablet / iPad.

Klik AIRMATE Mobile på låsen til klapbordet

AIRMATE Tablet er designet med en unik funktionalitet der som det eneste produkt på markedet gør det mulighed for at klikke holderen direkte på låsen til klapbordet på de fleste flysæder.

 

 

 

Ny add-on giver nye anvendelses muligheder

Som noget nyt, har vi udviklet en add-on til produktet i form af en krog der giver dig mulighed for nemt anvende AIRMATE Tablet og din tablet / iPad / Nintendo Switch på kanten af klapbordet når det er slået op på det fleste fly. Med krogen udvider vi også anvendelsesmulighederne og gør det muligt at anvende AIRMATE Tablet ombord på en bred vifte af busser, færger og tog.

 

 

Anvend AIRMATE på rejsen, på job eller hjemme

Det har været vigtigt for os at skabe et produkt med mange anvendelses-muligheder. Derfor er AIRMATE Tablet designet til at kunne anvendes på alle lige overflader når du rejser, er på kontoret eller derhjemme. 

Simplistisk og miljøvenligt design, produceret i 100% genbrugsplast fra EU, lokalt i Danmark

Designet til 7 og 11 tommer tablets / iPads samt Nintendo Switch i horisontal position

Nyheder

Følg os